~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................Σελίδα για την ενημέρωση, τον πολιτισμό, την κοινωνία............
..................................................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

................Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη...........

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Βιβλιοπαρουσίαση με αντικείμενο το νέο αρχαιολογικό οδηγό του μουσείου. Συγγραφέας του οδηγού είναι η Προϊσταμένη της ΕΦΑ Αρκαδίας, δρ. Άννα-Βασιλική Καραπαναγιώτου


ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2018 


ΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Διαδρομές πολιτισμού. 
Το Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας συναντά τη Βουλή των Ελλήνων.


Στον περιβάλλοντα χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης βιβλιοπαρουσίαση με αντικείμενο το νέο αρχαιολογικό οδηγό του μουσείου. Συγγραφέας του οδηγού είναι η Προϊσταμένη της ΕΦΑ Αρκαδίας, δρ. Άννα-Βασιλική Καραπαναγιώτου και η έκδοσή του χρηματοδοτήθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων. 
Με τον Οδηγό αυτό μπορεί κάποιος να προετοιμάσει την επίσκεψή του στο Μουσείο, να έχει έναν έγκυρο συνοδό κατά την περιήγησή του μέσα στις αίθουσες και μία ευχάριστη ανάμνηση μετά το τέλος της επίσκεψής του στο Μουσείο. Στον Οδηγό αποτυπώνονται με τρόπο κατανοητό όλες οι σύγχρονες επιστημονικές απόψεις και ερμηνείες για τα εκθέματα του Μουσείου. 
Για την εκδήλωση έχουν προσκληθεί να μιλήσουν ακαδημαϊκοί, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωπος του Μορφωτικού Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων. Η βιβλιοπαρουσίαση θα κλείσει με μουσική εκδήλωση ενώ καθ' ολη τη διάρκεια της ημέρας εορτασμού το Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό με διαφωτιστικές περιηγήσεις από το προσωπικό της Εφορείας. 

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου